Shenzhen Ludon Technologies CO.,LTD

Nyheter

Vi hjälper våra elektriska cyklar
Släpp tid: 2022-10-10 19:19:55  träffar: 34

in de senaste åren börjar de amerikanska stora tre", specialiserade och Trek Road -cyklarna ändra hela tråden 45, till och med faktorn för de senaste modellerna som Ostro VAM också började använda T47. Så idag kommer vi att prata om vad som är&restoration#eller framsteg.""


first samtal om fördelarna med skruvaxeln, den största fördelen är enkel installation, kan vara Skruvning i ram direkt belagd med fett,nästannoll till kravet på teknik och verktyg, behöver bara uppmärksamma är att don

39; t sätter i fel riktning. Framväxten av en annan är BSA30 -specifikationer under de senaste åren, centrumsaxeln för behovet av att använda den större skiftnyckeln. Har grundläggande förmåga hos människor hemma kan riva öppen outfit, detta till en del av utarbetandet är högre för utländskt område är användningen av stor kostnadsfördel.&#


thread -strukturen bestämmer axeln och ramen är inte Den typ av stor ytkontakt, sannolikheten för ljud kommer att vara lägre. Naturligtvis är korrekt installation av tryck i typen Axial faktiskt inte så lätt att låta. I allmänhet är användningen av skruvaxeln eller en lägre kostnad.


here är förnackdelarna. Den första är vikten av ram fem

way -området än 45 tyngre tryck i typen, skruvtyp 45 måste sättas in i aluminiumhöljet, så jämfört med den totala kolet PF86 och PF30 -serien på fem tunga på 20 till 30 gram. Jämfört med axiellt tryck i typen av plastskal är skruvaxel för aluminiumskalnågot tyngre. , axeln för den dåliga hållbarheten. T47 -specifikation som inte har detta problem.

-

Tidigare: Pedola Technologies GmbH

Nästa: No